Pogoji poslovanja

  • Plačilni pogoji

Naročilo potrdite s plačilom akontacije, ki jo nakažete na TRR podjetja. Z nakazilom potrdite, da ste seznanjeni z vsebino ponudbe in s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ter da se z njimi strinjate.

Plačilni pogoji:

70 % ob naročilu (akontacija),

20 % pred dobavo oz. montažo,

10 % po opravljeni storitvi, v roku 8 dni.

Na podlagi pridobljenega certifikata s strani MojMojster je možno pridobiti jamstvo. MojMojster jamči za vplačan avans do zneska 3.000 €. Pogoj za jamstvo je, da povpraševanje oddate preko platfome MojMojster.net in predložite potrdilo o nakazilu avansa na TRR izvajalca v roku 24ur od nakazila.

Eko sklad dodeljuje subvencije za adaptacijo starejših stanovanjskih stavb. Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

 

  • Dobavni pogoji

Dobavni rok je odvisen od vrste in količine naročila. Dobavni rok je podan v predračunu.

Dobavni rok prične teči 5 delovnih dni po prejemu akontacije ter ko so znani vsi tehnični podatki, potrebni za izdelavo stavbnega pohištva.

 

  • Garancija in jamstvo za odpravo napak

Stavbno pohištvo PVC, ALU, LESENO, PVC/ALU in LES/ALU je izdelano v skladu z normativi in standardi. Proizvodi imajo garancijo na izdelavo in montažo po garancijskem listu.

KONTAKT

ELTRO INŽENIRING d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 14
1210 Ljubljana – Šentvid

Gsm: 040 477 594

info@eltro.si

DELOVNI ČAS

  • Od ponedeljka do petka: od 08.00 do 16.00 ure,
  • sobota, nedelja in prazniki: zaprto.